Gori Peralta: “Anhelem tornar a ser grans”

22/02/2016 – El president del Sant Gabriel demana l’ajuda de tots perquè el projecte que inicia el club arribi a bon port.

 

En la presentació oficial de la temporada 2015-2016, el Sant Gabriel mostraria a tota la seva massa social la configuració de la nova junta directiva que ha de mantenir l’entitat dins del selecte grup de clubs referents dins del panorama futbolístic català.

 

Gori Peralta, president gabrielista, estarà acompanyat per Pedro Martín, Joan Llandrich, Agustí Canals, Agustí Orteu, José González, Xavi Miracles, Miguel Ángel Roger, José González i José Ruiz en el repte de tornar a situar el club en una posició de privilegi.

 

“Iniciem un projecte nou, en el qual hi hem dipositat moltes aspiracions. Volem intentar aconseguir de nou l’ascens a la Primera Divisió Femenina, tot i que ara mateix no podem assumir totes les despeses que això implicaria”, relatava Gori Peralta a aquest diari.

 

Segons el màxim mandatari del Sant Gabriel, el club adrianenc també buscarà “millorar les categories masculines”, mentre intenta “aconseguir el suport de més patrocinadors”. En aquest moment, el Santgra passa per “una etapa d’estabilització” que la junta directiva espera que finalitzi aviat. “Ens agradaria poder tenir el femení a Primera. Si pot ser, en una o dues temporades, millor, tot i que s’ha de reconèixer que el club necessita ajuda externa”, apuntava Gori Peralta.

 

Per tal d’aconseguir aquesta fita esportiva, el Sant Gabriel buscarà ampliar el ventall d’entitats que col·laborem amb el club a nivell econòmic. “De moment disposem de dotze o tretze petits col·laboradors que ens patrocinen les samarretes, però ara en busquem un de gran que abraci tot el club. Si ho aconseguim, el Sant Gabriel serà molt més gran i nosaltres volem tornar a ser-ho”, assegurava Peralta.

 

En èpoques passades, les aportacions de l’incansable Joan Llandrich havien fet funcionar l’entitat a ple rendiment, situació que ja no es pot mantenir en l’actualitat. En conseqüència, els objectius esportius fixats per la junta s’hauran d’aconseguir  amb “la unió de tots plegats”.

 

Fent una crida als diferents estaments polítics i econòmics que conviuen dins del municipi, Gori Peralta establia clarament quines són les principals línies d’actuació que beneficiarien el club. “Necessitem el suport de l’Ajuntament. El Sant Gabriel és la bandera de Sant Adrià i creu que algú ens ha d’ajudar. Les institucions estan fent esforços, però esperem que encara facin un pas més”, apuntava en primera instància.

 

“En despeses del camp, el club es gasta un total de 50.000 euros a l’any. Aquests diners han de sortir de les quotes i dels petits patrocinadors i fer quadrar els números és difícil. En aquest tema és on demanem a l’Ajuntament que ens doni un cop de mà, ja que el camp és municipal”, afegia tot seguit el màxim responsable del Santgra.

 

La marca Sant Gabriel aplega cada cap de setmana centenars de jugadors i jugadores per tots els camps de Catalunya i això s’ha de mantenir com sigui. “Joan Llandrich va iniciar un projecte amb el masculí i el femení i el va tirar endavant. És una icona del club i ara nosaltres hem de fer el mateix, però amb altres mitjans”, argumentava Gori Peralta.

 

El president creu molt en l’equip de treball que l’envolta i desitja que la suma d’esforços de tothom pugui donar-li al Santgra 57 anys de vida més. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure