Festival adrianenc a Esplugues (25-37)

10/12/2013 – El Sant Martí Adrianenc recupera el primer lloc de la classificació a Primera Estatal oferint una exhibició de joc i intensitat contra l’Handbol Esplugues.

El conjunt de Nacho Parera va tancar els plats forts del calendari en aquest tram final de primera volta a la pista de l’Esplugues, dissabte passat. Els liles van dominar el partit en tot moment contra l’aleshores líder de la competició i clouen els darrers tres partits de lliga crucials amb dos triomfs – La Roca (25-24) i Esplugues (25-37) – i una derrota (Granollers B (31-28).

El Sant Martí Adrianenc va superar a l’Esplugues en intensitat, fet que va permetre endurir molt la defensa i avortar molts dels atacs locals. Els de Nacho Parera van obrir el primer forat en el marcador al quart d’hora de joc, on ja guanyaven per una renda de quatre gols.

Al descans, la diferència es va eixamplar (14-20), i a la represa els intents de l’Esplugues per retallar distàncies no van servir de res. Quan no es topaven amb la defensa adrianenca, Nacho apareixia per aturar tots els tirs locals.

El Sant Martí Adrianenc, per la seva part, va seguir defensant amb tot, fet que va propiciar diverses sortides al contraatac culminades amb gol. A més, els de Nacho Parera van poder connectar amb els pivots per anar eixamplant el marge en el marcador.

Tot i el resultat final (25-37), el partit va ser molt dur, ja que l’autoexigència adrianenca va posar el llistó molt alt. De nou Borja Lancina va liderar l’atac del Sant Martí amb 11 dianes.

A falta d’un partit pel final de la primera volta, els adrianencs són líders de Primera Estatal amb 20 punts, empatats amb el BM La Roca i l’Esplugues, equips amb els quals el Sant Martí té l’average a favor. Dissabte vinent (19h) el conjunt de Nacho Parera tancarà la primera volta a casa contra l’Handbol Gavà.