Exhibint autoritat per començar l’any (29-32)

10/01/2016 – El Sant Martí Adrianenc guanya a la pista del Palautordera en el primer partit del 2016 i obliga el Sant Quirze a no fallar per mantenir la plaça de fases.

L’aturada de la Primera Estatal a causa de les festivitats nadalenques no ha trastocat el rumb traçat pel Sant Martí Adrianenc al llarg de les últimes setmanes. En el primer comprimís del 2016, els liles sumarien la cinquena victòria consecutiva a la lliga, resultat que permetria dormir líders als homes de Pedro Pérez.

El Sant Martí Adrianenc tindria la iniciativa des del primer minut sobre el parquet del Municipal de Palautordera. Els visitants encetarien l’encontre amb un parcial de 0 a 3 (0-3) i de seguida podrien assolir una renda consistent de sis dianes (3-9).

Llavors, els locals necessitarien emprar el seu primer temps mort, aturada que els permetria tallar el domini adrianenc durant uns breus instants (5-9). Malgrat començar el partit amb un elevat grau d’encert, l’atac del Sant Martí es veuria col·lapsat durant els minuts previs al descans, situació que donaria marge al Palautordera per mantenir-se dins del partit (13-16).

El bloc vallesà s’arribaria a situar a només dos gols de diferència gràcies a una diana de Jordi Cañellas (14-16), tot i que el Sant Martí Adrianenc mai deixaria que aquest petit marge fos neutralitzat (18-20). Les urgències pels homes de Pedro Pérez arribarien a 12 minuts per la conclusió, després que Xavi Sala situés el 24 a 25 en el marcador (24-25).

Llavors, els liles tornarien a la seva millor versió, aprofitant el temps mort demanat pel tècnic per refer-se i completar un parcial de 1 a 5 que els donaria la tranquil·litat (25-30). El bloc lila només hauria de jugar amb el marcador durant els últims compassos del matx per tal d’assegurar el triomf.

En tasques ofensives, els adrianencs Antonio López (8 gols), Miquel Torres (7) i Eric Bosser (6) liderarien l’atac del Sant Martí a la pista del Palautordera. Aquests tres jugadors anotarien dos terços del total dels gols marcats per la formació lila.

A l’espera del resultat que sumi el Sant Quirze contra l’OAR Gràcia Sabadell (12:30h), el Sant Martí Adrianenc recuperaria la segona posició de la classificació amb 24 punts, un menys que el líder, la UE Sarrià (25). El Sant Quirze (23), per la seva part, té un partit pendent que jugarà durant la matinal d’avui.