Estrena amb victòria a domicili

21/9/2015.- L’ubsa tenia un desplaçament complicat a La Seu d’Urgell per començar la temporada però va resoldre amb un inspirat Pol Bassas.

Després de les cistelles inicials el partit es va endurir als dos costats de la pista. Els dos equips van tenir problemes per atacar la defensa rival i el quart va acabar 13-14.

Els dos triples consecutius de Toni Roure van posar per davant als de Sant Adrià.

Però un inspirat Nil, amb 18 dels 32 punts del Sedis, li va donar la volta al marcador i les locals marxaven al descans amb 2 punts d’avantatge 32-30.

El tercer quart va ser determinant per acabar guanyant el partit, sobretot per la feina d’un Nogales molt intens.

Tot i guanyar el tercer quart amb comoditat, el marcador es va tornar a ajustar fins a arribar a un perillós final ajustat en una pista complicada.

Però de la mà d’Aitor Murua al joc interior i d’un omnipresent Pol Bassas, que acabaria amb 27 punts, l’Ubsa va controlar el partit per acabar guanyant, 64-71.

Destacar el debut de Lobo del sènior B, anotant un triple important a 2 minuts del final.