Es posa en marxa el programa “Fem ocupació per a Joves»

30/12/13. L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià ha engegat el programa «Fem ocupació per a Joves» del departament d’Empresa i’d’Ocupació.

30/12/13. El departament d’empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha aprovat, a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el Projecte «Fem ocupació per a Joves» que consisteix en itinerari dual de formació-inserció, basat en la contractació per part de les empreses de persones joves en situació d’atur i en una formació vinculada al contracte de treball.

Es tracta d’un programa cofinançat pel Servei d’ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu adreçat a persones desocupades de 18 a 30 anys, que tenen una formació mínima en Graduat en ESO i prioritàriament amb experiència laboral.

L’objecte del programa és realitzar unes accions ocupacionals amb els joves que tenen manca de qualificació especialitzada i que han treballat en ocupacions poc qualificades , amb una elevada rotació o provenen de sectors castigats per las per la crisis i buscar la seva inserció en base a les necessitats reals de l’empresa. Els interessats es poden adreçar al Servei d’Informació i Orientació Laboral (SIOL) (Edifici Besòs. Pl. de Francesc Micheli i Jové, s/n)

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure