ERC Sant Adrià, immersa en el procés d’elaboració del seu programa electoral

17/02/2015 – La secció local d'Esquerra Repúblicana de Catalunya a Sant Adrià està debatent i redactant el seu programa i clourà el procés amb una assemblea ciutadana.

La secció local d'Esquerra Repúblicana de Catalunya a Sant Adrià es troba immersa en la redacció i elaboració del seu programa electoral de cara a les eleccions municipals del proper maig. 

 

ERC està repartint les propostes per grups de treball sobre diferents temes específics de la ciutat, com ara educació, serveis socials, urbanisme i comerç, entre altres, les en el marc d'executives obertes i, fruit del debat i la participació d’aquells que volen aportar idees, sorgeixen els punts claus del programa.

 

D'aquesta manera, ERC Sant Adrià de Besòs intenta apropar tants als militants, simpatitzants i amics d'ERC a la redacció i elaboració d'un programa electoral planer, proper i que respongui a les necessitats i problemàtiques de la ciutat. 

 

Aquesta fase d'obertura del programa electoral culminarà amb la convocatòria d'una assemblea monogràfica sobre el programa electoral on tota la ciutadania estarà convidada a participar i on s’escolliran els punts claus a partir de la recol·lecció de les opinions i la posada de relleu dels problemes, necessitats i oportunitats que brindin els ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià de Besòs.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure