El passat dijous 11 de febrer, ERC Baix Besòs va fer el seu acte final de campanya, amb la presència de l’Ernest Maragall, la Diana Riba, en Pol Carrión i l’Ana Balsera. L’acte va ser gravat en directe des de la plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs i retransmès pel compte de Facebook d’Esquerra Sant Adrià.
L’acte es va iniciar amb la intervenció d’en Pol Carrión, regidor i candidat per ERC a les eleccions, qui va agrair l’assistència tant presencial com virtual a l’acte i va insistir en la importància de la victòria republicana als comicis catalans: “Les eleccions de diumenge poden marcar un abans i un després en el futur de Catalunya, i només una victòria d’Esquerra Republicana és garantia perquè seguim avançant inexorablement cap a la llibertat del nostre país".
L’Ana Balsera, candidata de la comarca per Esquerra Republicana, va afegir: “Hi ha qui només viu de dividir, de repartir carnets de patriota, i ho sustenten en un pretext de puresa inexistent, que ens empetiteix i empobreix. Això a ERC no ho compartim en absolut. Nosaltres volem ser la síntesi d’aquest país i de la seva gent”. I, citant al president del partit Oriol Junqueras, deia: “es tracta d’assemblar-nos el més possible al poble que podem representar”.
Al torn de l’Ernest Maragall, regidor d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, va parlar sobre les dificultats d’aquesta campanya electoral en situació de pandèmia. “No ha sigut senzill però ERC ha fet aquesta campanya a consciència, ha treballat fins al límit en aquest ambient dificil, i es notarà diumenge.". Maragall afegia: “Diumenge no acaba res, més aviat comença".
La Diana Riba, diputada pel partit republicà al Parlament Europeu, també va fer referència a les dificultats d’aquestes eleccions, i va insistir en la importància d’anar a votar a Esquerra Republicana diumenge. Riba va denunciar la judicialització política: “Aquesta decisió del TSJC que ens ha obligat aquest diumenge a anar a votar, amb el suport del Gobierno de España i del candidat Illa, demostra un cop més que la judicialització de la política i la repressió ha arribat a un punt que mai no ens haguéssim imaginat”.