ERC aprova una moció per ajudar en la despesa de material escolar i informàtic

 

Dilluns passat va ser dilluns de ple municipal telemàtic i en aquest es va aprovar una moció presentada pel grup d'ERC referent a la temàtica educativa. L'objectiu d'aquesta, segons el grup municipal, és lluitar contra la desigualtat social en un escenari post-pandèmia, en un àmbit tan important com és l’educatiu.

 

La moció establia com a acords principals la creació de dues prestacions per a la compra de material escolar i llibres, per una banda, i, per l’altra, per a la compra de material informàtic i connectivitat. També es proposava fer front a aquesta inversió amb el superàvit de tresoreria del 2019, punt al qual el PSC va votar en contra i no es va aprovar, cosa que deixa en l’aire de quina manera es finançarà la proposta. Per últim, la moció proposava establir un seguiment i avaluació de les mesures perquè es puguin mantenir de forma permanent i no només durant la situació de crisi sanitària, així com que l’ajuntament actuï com a finestra única de la resta de convocatòries que puguin fer d’altres administracions.

 

Els republicans van aconseguir aprovar la moció amb el suport de tots els partits del consistori a excepció de C’s, que va mostrar-hi les seves reticències amb l’abstenció en els punts més importants.

 

Així doncs, l’Ajuntament disposa ara de l’encàrrec per crear aquestes prestacions i ajudar directament les famílies que necessitin suport per a les despeses que vindran en aquests mesos d’estiu referents a la tornada a l’escola del setembre, i que hagin tingut una disminució d’ingressos a causa de la COVID-19.

 

En Rubèn Arenas, cap de l’oposició i portaveu del grup municipal d’ERC, deia al finalitzar la seva intervenció: “Hem d’ajudar les famílies per garantir a tots els estudiants de Sant Adrià l’accès al material necessari per estudiar i aprendre; la bretxa digital no pot ser una nova excusa per penalitzar i crear diferències entre els futurs ciutadans de Sant Adrià.”

 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,565SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure