Entren en vigor les noves restriccions per frenar la Covid

L’empitjorament de les dades de la pandèmia ha portat al Govern a establir noves limitacions, que ja s’han publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), i que afecten en gran manera la restauració, que només podrà servir esmorzars i menjars però no sopars, i a la mobilitat de les persones.

 

Els locals d’hosteleria i restauració poden obrir, però, a l’interior, l’aforament es limita al 30% i quatre comensals per taula, tret que siguin de la mateixa bombolla o grup de convivència.

 

Excepcionalment, els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i els dies 1, 5 i 6 de gener de 2021, el màxim de comensals s’estableix en sis persones. El servei sol es pot dur a terme de les 7.30 hores a les 9.30 hores i de les 13.00 hores a les 15.30 hores, si bé el servei a domicili funcionarà sense limitació horària.

 

Quant als gimnasos situats a l’interior de centres comercials, sí que podran obrir, però amb l’obligació que els usuaris facin la pràctica esportiva sempre amb màscara.

 

Mobilitat

 

La Generalitat restringeix l’entrada i sortida de persones de Catalunya, excepte per a desplaçaments justificats, i en quant a la mobilitat interna, queda limitada l’entrada i sortida de persones de cada comarca.

 

En quant a la mobilitat nocturna, queden prohibits tots els desplaçaments entre les 22.00 hores i les 06.00 hores, si bé la limitació s’amplia fins a les 1.00 hores en Nochebuena i Nit de cap d’any, i fins a les 23.00 hores el 5 de gener.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure