Entre 4 i 5 mesos sense piscina a Marina; el Ruiz Casado,15 dies

El temporal Gloria ha alterat, i de quina manera, el dia a dia de les entitats esportives adrianenques. Segons ha pogut saber el Diari de Sant Adrià, el pavelló poliesportiu Marina Besòs romandrà tancat durant un mínim de 4-5 mesos pel que fa al servei de piscina després de despenjar-se bona part de la seva teulada. 
Les entitats aquàtiques del CN Sant Adrià i el CW Sant Adrià hauran d’exiliar-se fins a final de temporada i l’Ajuntament ja està cercant alternatives per reubicar els usuaris. “Una empresa està fent un informe tècnic de la teulada del pavelló. Ara mateix, la part afectada és la coberta de la piscina. Durant aquesta setmana ens van comunicar que no es pot fer ús de cap instal·lació pròxima al perímetre perquè hi ha el perill que el sostre de la zona piscina pugui caure”, ens trasllada el regidor d’Esports Juan Carlos Ramos. 
Així mateix, tampoc es pot fer ús del Municipal José Luis Ruiz Casado ni tampoc de la petanca, ambdues annexes a Marina. “El Sant Gabriel és un referent a la ciutat i estem parlant amb Espanyol, Santa Coloma, Badalona i Tiana per poder reubicar els equips. Som conscients de la molèstia que té el ‘Santgra’ i estem treballant perquè aquesta emergència es pugui pair aquesta dificultat amb la menor incidència possible. La seguretat és el més important”. En quinze dies podria tornar la normalitat al Sant Gabriel.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure