Encesa de llums demà, divendres 4

El proper divendres, 4 de desembre, a partir de les 18h, Sant Adrià il·luminarà els seus carrers, en aquest Nadal atípic, fins després de Reis.

 

Així ho anuncia l'Ajuntament, que també informa que pel que fa a la distribució de les llums, l’Ajuntament com altres anys ho farà a tots els barris, per promoure la mobilitat de vianants en els carrers més comercials de cada zona. Així s’ha instal·lat enllumenat en els carrers següents: rambla Camarón, rambla Mina, av. de Sant Ramon Penyafort, c. Somosierra /Fleming, c. Argentina, Arc SAB, c.Prat, av. de la Platja, c. Mare de Deu del Carme, av. Pi i Maragall, Monges, pl. de Maria Grau, c.Bogatell, av. Joan XXIII, c. Santa Caterina, av. Catalunya, c. Olímpic, Rambleta, c. Ricart, pl. de la Vila, av. Catalana, av. Ferrocarril, c. Major, ctra. Mataró, pl. Mercat, c. Tibidabo i via Trajana.

 

Les llums, que són de baix consum, romandran enceses tota la nit, ja que el cost és menor que programar en cada carrer l’apagada i l’encesa a una hora determinada. Com a novetat la pl. de la Vila i la pl. del Mercat comptaran amb arbres de Nadal amb nou disseny respecte als anys anteriors.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure