Els vianants guanyen protagonisme al carrer Major

El rentat de cara al carrer Major arriba a la seva fase final. Des del passat 25 de febrer, unes de les avingudes principals del cas antic adrianenc ha estat sotmesa a una profunda remodelació que afectarà tant a vianants com a vehicles. A finals d’aquest mes de juliol finalitzarà la segona fase i posarà punt final a la reestructuració de carrers del cas antic de Sant Adrià.
Aquesta obra en concret forma part d’un conjunt de millores plantejat per part de la Regidoria d’Urbanisme per a la legislatura que tot just fa un mes va finalitzar. Al mandat anterior (2011 – 2015) i al vigent (2015-2019) hi va haver un seguit de propostes de reestructuració de carrers a la ciutat, les quals s’han pogut portar a terme amb ajudes de les meses de concertació de la Diputació de Barcelona. 
La primera fase del carrer Major va finalitzar l’any 2016. Així com s’ha millorat el tram dels carrers Nebot i carrer Església. Els carrers Monges i  Andreu Soler també formen part del conjunt de la remodelació. 
“Una de les urgències que teníem era eliminar el cablejat elèctric i que tot hi anés sota el paviment. D’altra banda, el col·lector  també l’hem fet tot nou, una feina que ha tingut una duració de tres setmanes”, expressa la regidora d’urbanisme, Ruth Soto. Millorar l’enllumenat també era una altra de les prioritats a millorar, amb una il·luminació antiga i fosca. 
D’altra banda, l’ordre de les llums serà en format columna i una amplada de 2,5 metres de vorera esquerra i 1,8m a la banda dreta, prioritzant els vianants. Finalment, es podrà aparcar a banda dreta i es manté una via de circulació. El cost de licitació havia estat de  472.000 euros i l’empresa guanyadora va licitar per 292.000.
A Sant Joan Baptista, també van finalitzar anteriorment la remodelació dels carrers Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i València, beneficiant-se el vianant.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure