Els membres d’ICV Sant Adrià destinen el seu sou del dia de vaga a fins socials

16/11/2012. Jose Luis Muñoz va fer entrega ahir d'aliments per valor equivalent a un dia de feina al menjador social de Sant Adrià de Besòs.
 

A Jose Luis, que treballa en una empresa privada de serveis culturals com a monitor d'activitats educatives i va sumar-se a la vaga del dia 14 de novembre, no li practicaran cap retenció per haver exercit el seu dret a vaga. En fer vaga va decidir destinar l'import equivalent a un dia de feina al menjador social adrianenc: "Vaig fer vaga perquè ens ho estan traient tot, perquè no és una crisi. Ara ja podem dir que és una estafa quan retallen als que menys tenim i en canvi continuen els privilegis dels que més tenen. A més vaig fer vaga pels que no la van poder fer per por a perdre la feina, pels que no podien permetre's perdre ni 20 euros d'un dia del seu sou i pels que ni tan sols van poder fer vaga per estar aturats".

Per la seva banda, Gregorio Camacho, regidor a l'Ajuntament, també va sumar-se a la vaga i ha demanat amb un escrit adreçat a la Regidoria de Recursos Humans de l'Ajuntament que li sigui descomptada a la nòmina de novembre la part proporcional d'un dia que espera que l'Ajuntament destini a fins socials. Segons Gregorio Camacho "amb la vaga i sobretot les manifestacions multitudinàries els ciutadans i les ciutadanes d'aquest país ha dit clarament que ja ni ha prou de retallades. Està clar que el dia 14 vam guanyar el carrer. Ara només falta que el dia 25 de novembre ho guanyem a les urnes".

 

Susi Montón, militant adrianenca d'iniciativa en canvi no va poder fer vaga per trobar-se en situació d'atur. En canvi sí va sumar-se com molts milers i milers de persones a la multitudinària manifestació de Barcelona. Susi vol agrair la participació a a la gent que va sumar-se a la vaga i a les manifestacions. "Moltes gràcies a la gent que el dia 14 va perdre el sou. No totes podem encara que voldríem tenir feina. Us agraeixo l'esforç, el sacrifici i la dignitat". Lluïsa Martínez, militant d'ICV Sant Adrià i jubilada, també va sumar-se a la jornada de vaga no consumint el dia 14 i va assistir a la concentració de la Plaça de la Vila de Sant Adrià i a la manifestació de Barcelona perquè "no vull que els meus fills i nets perdin allò pel que jo he estat lluitant tota la vida i tant ens ha costat aconseguir. No entenc la gent que diu que fer vaga i manifestar-se no serveix de res. Com creuen que s'ha aconseguit que tinguem baixes pagades, jornades laborals raonables, sistemes de cobertura socials, convenis a les empreses? No ens han regalat res i ens ho hem hagut de guanyar a pols i ara ho estem perdent".

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure