Els infants de La Mina donen les gràcies a les seves famílies amb un vídeo a xarxes

 

Les més petites i els més petits del barri de La Mina han volgut mostrar el seu agraïment a les seves famílies i també a les educadores i educadors de l’Associació Casal Infantil La Mina després de tants mesos sense poder sortir de casa. Per això, aquests/es han realitzat un vídeo amb ajuda de mares, pares i educadors/es aplaudint la feina dels més grans. Les noves activitats proposades dia rere dia han aconseguit fer aquesta situació més suportable per als infants i han disparat la imaginació, una arma molt important en aquests temps.

 

El comunicat, de l'Associació diu així:

 

Un aplaudiment per les mares i pares durant el confinament.

 

Ja fa més de dos mesos que ens van demanar quedar-nos a casa per ajudar a combatre el virus. Hem aplaudit molt a tot el personal sanitari que han fet una gran feina i que haurem de recordar i defensar sempre. També a totes les persones que han continuat treballant per fer-nos més fàcil aquest confinament.

 

Però, encara cal aplaudir a algú més: a les famílies. A les mares i els pares que han ajudat als infants amb els aprenentatges de l’escola, que s’han convertit en atrevits xefs de cuina per sorprendre amb un nou menú o en infermers que curen amb petons. Que han explicat contes, han fet les seves primers obres d’art i que sens dubte han estat els autèntics superherois pels més petits aportant seguretat i protecció.

 

Els infants del barri La Mina volen donar les gràcies a les seves famílies amb un emotiu vídeo a les xarxes socials que han gravat des de casa amb l’ajuda dels educadors de l’Associació Casal Infantil La Mina. L’entitat d’acció social amb la infància ha seguit teletreballant per atendre les necessitats urgents dels infants i les famílies del barri.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure