Els grups municipals de Sant Adrià ja treballen units per la dinamització de la ciutat en la Taula de Recuperació

 

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha donat un gran pas en pro del benestar de la seva ciutadania i la reactivació econòmica de la ciutat: unir-se davant les adversitats de la COVID-19. És per això que ha format la Taula de Recuperació, l'òrgan de consens integrat per les i els portaveus dels grups municipals, a més de per l'alcalde, Joan Callau, i el regidor d'Hisenda, Pere Rivero.

 

Amb la protecció a les persones i el manteniment i foment de l'ocupació i del teixit econòmic com a grans prioritats, l'Ajuntament ha ajustat el seu pressupost municipal per adaptar-se a les noves necessitats i prioritats marcades en la Taula de Recuperació. La formen els grups municipals PSC, ERC, C's, Sant Adrià a Comú, movem Sant Adrià a Comú i MES.

 

Es plantegen accions de diversa temàtica, enfocades a l'educació, el comerç, la restauració, l'ocupació, el sector social i els avantatges en el pagament de tributs, entre moltes altres. Per exemple, l'ajornament dels lloguers socials dels habitatges municipals està entre elles. També l'ampliació de l'espai de terrasses de bars, la rebaixa en la taxa d'ocupació de la via pública o les campanyes de suport al comerç local. En paraules de l'alcalde, Joan Callau, "vist que la crisi sanitària per la COVID-19 està derivant en una crisi econòmica, social i ocupacional d'imprevisibles conseqüènciescies, des de l'Ajuntament apostem per la coherència. A la Taula de Recuperació es plantegen accions consensuades per tots els grups i es demostra que la unió dels seus representants polítics fa possible una ràpida recuperació de Sant Adrià".

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure