El veïnat de Sant Adrià Nord demana limitar amb tanques la Pollancreda

Els veïns i veïnes de Sant Adrià Nord es van reunir fa unes setmanes amb l’alcaldessa Filo per demanar solucions als problemes actuals del barri. Un d’ells és la gran quantitat de robatoris als cotxes aparcats a la Pollancreda, davant l’abandonada Fàbrica de Cartró. Aquesta és una zona gairebé desèrtica de nit, tot i trobar-se al costat del riu, i és un pas habitual de gent que passeja als gossos.

 

Amb tot, és un territori que no està delimitat per res i el pàrquing es troba obert per tots els costats, permetent així una ràpida i fàcil fugida als lladres.

 

El Pep Raguès, president de l’AV, comenta a aquest Diari algunes de les propostes que li han traslladat a l’alcaldessa: “Hem proposat posar tanques al perímetre del pàrquing perquè no és el mateix poder fugir en totes direccions que haver-ho de fer només per un”. A més, també proposen la figura del seré, un vigilant que estigui tota la nit per la zona, cuidant que ningú entri a robar a l’interior de cap cotxe.

 

Sembla que l’alcaldessa va escoltar les peticions dels veïns i veïnes i es mostra positiva perquè en uns mesos puguin fer-se realitat, com a mínim, les tanques que envoltaran la Pollancreda.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure