El Sant Martí Adrianenc pressiona per ser primer (27-32)

19/02/2017 – Supera el Sant Esteve de Palautordera i amplia el seu avantatge amb el tercer classificat.

La 20ª jornada del grup D de la Primera Estatal ha tornat a deixar bones notícies pels interessos del Sant Martí Adrianenc (34). El conjunt lila sumaria a la pista del CH Sant Esteve de Palautordera la seva dissetena victòria de l’any (17/3), resultat que fa augmentar fins als quatre punts l’avantatge dels de Pedro Pérez amb el tercer classificat: el Sant Quirze (30).

El triomf, però, no seria senzill d’aconseguir, ja que el bloc de Pau Ventura protagonitzaria un inici de partit realment eficaç. Liderat per Jordi Planas, màxim anotador del matx amb 11 dianes, el Sant Esteve forçava el temps mort visitant quan només s’havien disputat 15 minuts (10-6).

Els liles haurien de connectar la defensa per aturar la producció ofensiva d’un Planas que ja figurava amb cinc gols en el seu caseller. Les consignes de la banqueta adrianenca semblarien funcionar i gràcies a un doblet de Miquel Torres les coses es posaven a lloc al descans (13-14).

La segona meitat seria gairebé un monòleg del Sant Martí, el qual no deixaria jugar el rival en cap moment. El Sant Esteve es quedaria bloquejat en atac, passant del 15 a 15 al 18 a 28 en només 14 minuts de segon temps. El marge assolit pels visitants acabaria sentenciant el partit (27-32).

Ara el Sant Martí Adrianenc ja té el cap posat en guanyar el pròxim compromís, segurament un dels més importants de la temporada. Dissabte vinent (18h) la plantilla de Pedro Pérez rep el líder, el filial del Granollers (38). Si es guanya, el lideratge es quedarà a només dos punts.