El Sant Martí Adrianenc es fa fort a Saragossa (27-36)

09/03/2015 – Els liles cuinen el seu triomf a la pista del Stadium Casablanca en una brillant segona meitat en termes ofensius.

La regularitat ha començat a instal·lar-se de nou a les files del Sant Martí Adrianenc. La victòria sumada aquest cap de setmana a Saragossa permet als homes de Nacho Parera seguir lluitant per recuperar el lideratge en solitari del grup D de la Primera Estatal.

El Stadium Casablanca va presentar batalla durant força minuts, sobretot a la primera meitat del partit. Pol Camats i Alexandre Llorens serien els encarregats d’obrir el marcador pels visitants (0-2), però l’equip de Jordi Mañé seria capaç d’activar-se ràpidament i empatar el xoc (5-5).

Durant tot el primer temps, el Sant Martí es mantindria per davant en el marcador, gaudint de rendes molt curtes d’un o dos gols.

En el tram final de la primera meitat, i després d’una doble exclusió de Javi Coba i Pablo Sánchez, els liles van assolir una renda de tres dianes (11-14), però Javi Ruiz, el millor a les files aragoneses, va deixar el marcador en un igualat 12 a 14 al descans.

A la represa, la qualitat de la rotació adrianenca va ser clau per aprofitar el treball de desgast realitzat durant el primer temps. Amb un parcial de 0 a 3, el Sant Martí Adrianenc forçava el temps mort local que no serviria per reaccionar (16-21).

L’encert d’Adrià Cumplido i Miquel Torres faria créixer encara més la distància (20-27), trencant definitivament el partit. Després de dos gols de Gabri González, el conjunt de Nacho Parera assolia la seva màxima renda favorable, a tres minuts pel final (26-36).

Precisament González seria l’home més destacat del duel en l’aspecte ofensiu (7 gols), acompanyat per Adrià Cumplido (6). A les files locals, Juan Ruiz (7) va mantenir als seus amb opcions fins als inicis de la segona meitat.

Després de la victòria sumada a Saragossa, el Sant Martí Adrianenc continua sent el segon classificat de la lliga. Els liles sumen 38 punts, els mateixos que el líder, la Salle Montcada (38) i que el tercer classificat, el filial del Granollers (38).

El pròxim cap de setmana, els adrianencs també jugaran a domicili, ja que visitaran la pista de l’Handbol Sant Cugat (diumenge a les 12:30h). Els vallesans són sisens (27) i no posaran les coses gens fàcils.