El Sant Gabriel rectifica: Loren Rubio al primer equip

19/05/2015 – L’ambició del tècnic del filial per fer-se càrrec de la primera plantilla ha estat clau per dur a terme el canvi de rols: Rubio agafa el primer equip i Pedro Martín es quedarà al nou filial de Preferent.

 

Després de confirmar el descens a Segona Divisió, el Sant Gabriel ja ha fet el primer moviment important per refer el projecte esportiu de l’entitat. Hi haurà relleu a la banqueta. Toni Camacho deixa de ser l’entrenador del primer equip i Loren Rubio agafarà la plantilla a partir de la pròxima temporada.

 

En un principi, la directiva havia decidit que fos Pedro Martín, tècnic del Femení C, qui es fes càrrec de l’equip, però el passat cap de setmana aquesta decisió va quedar rectificada. “A Loren li feia molta il·lusió entrenar al primer equip i jo tampoc tenia una gran ambició per fer-ho. Entre tots hem pensat que es mereix una oportunitat”, relata Pedro Martín a aquest diari.

 

El fins ara tècnic del Femení C passarà a entrenar el filial del Sant Gabriel, el qual competirà a Preferent intentant mantenir a una bona part de la base de jugadores que aquest any han quedat quartes amb el Femení C.

 

Amb aquest canvi d’última hora, Loren Rubio afronta un repte personal important. El Sant Gabriel mirarà de ser protagonista a Segona Divisió a través d’una plantilla que, de ben segur, serà molt jove. La passada temporada, el filial de Rubio va tancar el curs en desè lloc (29), dos punts per sobre de la zona de descens marcada pel Transportes Alcaine B (27).

 

“L’any passat va ser la meva primera experiència a Nacional i em feia il·lusió seguir amb el grup, fer-lo créixer i intentar millorar el seu rendiment”, declara Loren Rubio.

 

El nou entrenador del primer equip intentarà mantenir “al mateix bloc de jugadores del filial amb alguns canvis” i veu difícil que moltes futbolistes de la primera plantilla d’enguany segueixin. “Si alguna es quedés, ja seria un èxit”, reconeix.

 

Casos com el de Laura Benito i Leti Sevilla, totes dues del 1997, són un exemple de la ‘fuga’ de talent que es pot produir a Sant Adrià. “Serà complicat retenir-les perquè hi ha grans equips  que les volen”, revela l’entrenador del Santgra.

 

Recordem que Beni va fer el salt del B a la primera plantilla en l’últim tram de la temporada, després de consolidar-se com “la millor jugadora” del filial. “Faltaven set jornades per acabar la lliga i ja havia marcat la meitat dels gols de l’equip”, recorda Loren Rubio.

 

El tècnic, també explica què ha motivat el canvi de decisió en relació a la banqueta del primer equip. “Primer es va pensar en fer un canvi radical, apostant pel Pedro, però després vam veure que era millor donar continuïtat a la feina que s’havia fet fins ara. A curt termini no preveiem estar a Primera Divisió i, per tant, no volíem modificar molt el tema dels equips i dels grups”, apunta Loren Rubio.

 

Després de perdre la categoria Rubio preveu “un any de transició”, tot i que l’equip mantindrà els criteris futbolístics de la passada temporada. “Apostarem pel bon futbol i per anar sempre a buscar els partits”, sentència el tècnic.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure