El Sant Gabriel perd un partit disputat en la darrera jugada

18/3/2013. L'UBSA torna a perdre i es complica la vida, igual que la Catalana. El Femení Sant Adrià i el Sant Martí Adrianenc d'handbol posen les victòries

Al Sant Gabriel Femení li va tocar viure dissabte passat la cara negativa de l’esport, doncs va veure com tot l’esforç dels 90 minuts van acabar en un un no-res en l’útima jugada del partit que va jugar contra el Llevant. Un rebuig a l’àrea, en el minut 92, van saber-lo aprofitar les jugadores llevantinistes, que van marcar amb un xut afortunat que va fer volar els tres punts de Sant Adrià (0-1). Les noies del Sangra, com les del Llevant, van fer mèrits per empatar o fins i tot per guanyar, però ningú esperava un fatal desenllaç… que amb tot manté l’equip en zona Copa, però ara amb un avantatge de cinc punts respecte el seu perseguidor, un Huelva que sí va guanyar el seu partit.

Per la seva banda, el l’UBSA va encaixar de nou una derrota a casa, en aquest cas contra l’Arenys (60-68) i evidencia que està travessant un complicat moment, tot i el bon inici de l’any. Els de Xavi Castillo, que s’havien distanciat prou de la zona perillosa i que fins i tot havien somiat amb la zona play-off, ara tornen a estar molt a prop de la part calenta de la classificació. En canvi, qui sí va assaborir per fi una victòria en el grup pel títol a la Copa Catalunya va ser el Femení Sant Adrià, que va trencar la mala ratxa en derrotar el Cerdanyola a casa per un prou ajustat (72-68). Ara per ara, les de Jordi Vizcaíno són sisenes a la classificació, en un grup de 10 equips que lluiten pel títol i per l’ascens.

Qui continua guanyant, però també ho fan els seus rivals, és el Sant Martí Adrianenc d’Handbol, que va vèncer (27-32) en la seva visita a Algemesí. Els homes de Ricard Franch segueixen tercers al grup C de la 1ª Estatal, però els altres dos primers classificats (el Bordils i el Granollers B) tampoc punxen i anulen el somni de l’ascens adrianenc. Per últim, la Catalana va patir una jornada per oblidar al grup 11 de la Tercera Catalana de futbol: després de moltíssims partits guanyats i sense perdre, va caure als darrers minuts al camp del Celtic (3-2), desaprofitant el fet que el líder, el Pastrana, també havia perdut el seu partit. Amb tot plegat, el Sarrià, que sí va guanyar, li ha près a la Catalana el segon lloc de la classificació, que permet promocionar per l’ascens.