El Sant Gabriel obté a domicili el primer punt de la lliga

10/9/2012. Empat molt merescut i valuós per a un Sangra que va igualar a la darrera jugada del partit

El Sant Gabriel Femení va començar la lliga amb mal peu, perdent a casa el primer partit. Però set dies més tarda, el conjunt adrianenc ha donat la primera alegria. No total, perquè no va guanyar, però sí gran, perquè va ser capaç de puntuar ja en el primer desplaçament del campionat, a casa del València. Les noies de Takahisa Shiraishi van estar de sort, ja que van empatar finalment a 2 gols en aprofitar la darrera jugada del matx: una falta rematada per Maria Estella. Una falta transformada en el minut 95, el que va comportar l'ennuig de les valencianistes contra l'àrbitre per allargar tant el temps de descompte. Ara bé, tot i salvar el punt, les adrianenques van fer mèrits per obtenir-lo. Primer, perquè va ser capaç de controlar el seu rival durant la primera meitat. I, en segon lloc, perquè va ser capaç d'avançar-se en el marcador ben entrat el segon temps. El gran però va arribar després, quan empès pel desfavorable 0-1, el València va apretar i va ser capaç de capgirar el marcador (2-1) en deu minuts.

Després d'aquest empat, el Sangra escala fins a la onzena posició a la taula. No serà, però, fins d'aquí a quinze dies, que la competició de lliga tornarà, ja que ara s'atura un cap de setmana. Llavors, serà la Real Sociedad qui visiti el Ruiz Casado.

D'altra banda, el segon equip del Sangra, que ahir començava la lliga de Segona Divisió, va obtenir una gran victòria a Sant Adrià contra el Barça, a qui va derrotar per 2-0 amb gols de Marta i Andrea.