El Sant Gabriel es planta a semifinals (0-2)

17/07/2014 – Les blaves s’han refet després d’una primera part igualada i sense moviments i han acabat per tombar a l’IF Limhamn per dos gols a zero.

El combinat sub17 del Santgra ha hagut de suar per classificar-se per la semifinal de la Gothia Cup. L’IF Limhamn suec s’ha erigit com un adversari complicat, molt físic i atent en defensa.

Després d’una primera part sense gols (0-0), una rematada d’Andrea Perera ha suposat el 0 a 1 per l’equip adrianenc. El gol del Santgra ha arribat al minut 38, ni deu minuts després d’iniciar-se el segon temps.

Després d’avançar-se, el Sant Gabriel ha fet el més difícil. Les adrianenques s’han hagut de defensar amb ordre per mantenir el resultat, i a tres minuts per la conclusió han segellat el seu pas a les semifinals marcant el 0 a 2.

El Sant Gabriel s’enfrontarà a les semifinals de la Gothia Cup a l’Umeå IK FF. El conjunt suec ha derrotat a la ronda de quarts al Birmingham City Ladies FC (1-0).

El matx es jugarà demà a la zona esportiva d’Heden (Göteborg) i a partir de les 18h. Els altres equips que passen a semifinals són el PSG i l’Örebro SK.