El Sant Gabriel demostra el seu potencial (3-3)

06/12/2015 – El bloc de Loren Rubio para els peus a l’Estartit, un dels millors equips de la categoria, i exhibeix una imatge molt positiva.

L’aturada de la competició li ha anat bé al Sant Gabriel. La plantilla adrianenca demostraria estar totalment recuperada de la dura ensopegada soferta contra el filial del Barça (9-0), lluitant de tu a tu davant l’Estartit, quart classificat de la Segona Divisió Femenina.

Projectant sobre el terreny de joc un onze realment ofensiu, Loren Rubio donaria l’oportunitat a Adriana Manau, del filial, per sortir d’inici. L’aposta valenta de tècnic del Santgra semblaria no començar prou bé, ja que Berta obriria la llauna per l’Estartit abans dels primers cinc minuts de partit (4’).

Per sort, la rèplica gabrielista no tardaria gens a produir-se. En un dels seus clàssics xuts llunyans, Tania Moyano perforaria la porteria contrària, situant el 1 a 1 en el marcador (9’).

L’empat donaria ales a les locals per buscar el segon, situació que s’acabaria produint gràcies a Helena Serrano. La capitana del Sant Gabriel aprofitaria un servei de falta des de 30 metres per marcar el 2 a 1 (37’), resultat que es mantindria fins al descans.

A la segona meitat, les bones sensacions del Santgra s’acabarien per moments, ja que Carla Puiggros aprofitaria una mala sortida de Noelia per tornar a reiniciar l’encontre, marcant el segon gol de l’Estartit al 51’.

Després de superar el cop i de fregar el tercer en una acció d’Abril Rodríguez, el Sant Gabriel protagonitzaria l’enèsima demostració de caràcter mitjançant la seva màxima realitzadora. Abril situaria el 3 a 2 en el marcador amb una vaselina que sorprendria Roberta (77’).

En els últims deu minuts, l’Estartit cremaria totes les naus, fallant l’empat en una gran ocasió de Sofía. Finalment, les jugadores d’Albert Pujol assolirien el seu objectiu quasi al límit de temps reglamentari, gràcies a un xut de falta de Rebeca que li ‘robaria’ dos punts al Sant Gabriel (84’).

Malgrat haver-se quedat a les portes del triomf, el bloc de Loren Rubio sumaria un resultat positiu contra un dels millors clubs del campionat. El descens, això sí, s’acosta a només un punt de les adrianenques (11).