El Sangra trenca la ratxa negativa amb un efectiu triomf a casa

5/11/2012. Els equips de Copa Catalunya de bàsquet són la cara negativa d'una jornada on també triomfen la Catalana i l'Adrianenc d'handbol

Una ensopegada més hauria fet aparèixer els nervis, però la victòria final va tranquil·litzar un Sangra que venia d’una ratxa de dues derrotes i un empat en els darrers tres partits. Les de Taka rebien el Collerense amb aquesta inquietud, i una mica cansades després de caure a Sevilla (3-0) un parell de dies abans. Però les adrianenques van saber aprofitar les ocasions que van tenir i al descans ja manaven amb un 2-0 al marcador. A la represa, un altre gol de Georgina –va marcar al primer temps- va sentenciar un matx i un triomf que apropa el Sangra a la zona de la Copa de la Reina i que l’allunya de la zona calenta.

En bàsquet, la jornada va ser molt negativa per als dos equips adrianencs de la Copa Catalunya. En primer lloc, l’UBSA no va poder seguir amb la ratxa victoriosa i va caure a Arenys per 63-54, el que l’impedeix progressar en la zona mitja de la taula. D’altra banda, el Femení Sant Adrià tampoc va sortir victoriós de la seva visita a Reus, on va caure per 73-67. La derrota manté les adrianenques en la segona posició, però ja veuen com s’allunya el líder, el Lima Horta.

Per la seva banda, la Catalana sembla que ressuccita després d’una setmana molt exitosa. Dijous va acabar guanyant a Sant Just (0-3) un matx ajornat fa setmanes per la pluja. I ahir, en un gran partit dels groc-i-negres, van véncer al camp del Badalona Sud, per un contundent 0-4. Amb els punts sumats, l’equip surt del pou i ara s’apropa a la zona mitja de la taula.Per últim, l’Handbol Sant Martí Adrianenc continua fent xalar a la seva afició, ja que va guanyar a la complicada pista de l’Espluges a l’últim minut, per un ajustat 30 a 31. El triomf, en un matx espectacular, li permet compartir el liderat, en aquest cas amb el Bordils.