El Sangra torna a la zona Copa de la Reina i la Catalana ja és líder

18/2/2013. L'UBSA no va poder guanyar en la visita del Salt i l'Handbol Sant Martí Adrianenc va derrotar un rival directe pel liderat

El Sant Gabriel Femení va viure una jornada rodona ahir en la disputa d'una nova jornada de lliga de la Primera Divisió Femenina de Futbol. Les de Taka van superar el Praínsa Saragossa, un rival situat per sobre d'elles a la classificació i que acostumava a donar-se-li bé el féu adrianenc. Aquesta vegada, però, les adrianenques no van deixar escapar cap punt i van obtenir tres més. Aquest fet, però, va arribar combinat de la derrota a casa del Huelva, rival directe del Sangra per ser entre els vuit primers equips i jugar la Copa de la Reina. Les andalusses van caure 0-1 contra la Real Sociedad, una ensopegada que permet a les adrianenques ocupar ara aquesta desitjada vuitena posició, amb un punt de diferència respecte les de Huelva. Pel que fa al matx contra el Praínsa, les adrianenques van avançar-se, però les aragoneses van empatar en començar la segona part. Després, dos gols locals van gairebé sentenciar el matx, però les manyes encara van tenir temps per fer el 3-2 i donar una mica d'emoció al matx, tot i que el marcador ja no es va moure.

Per la seva banda, una altra gran notícia de la jornada va sorgir del mateix món del futbol adrianenc: i és que després d'unes primeres jornades a la zona perillosa de la taula, i d'una reacció meravellosa que l'ha dut als llocs capdavanters, la Catalana ha assaltat el liderat del grup 11 de la Tercera Regional. La seva victòria al camp del Poble Sec (1-2), combinada al fet que el seu rival directe, el Pastrana, descansés i tingués un partit menys, ha fet que els adrianencs ocupin la primera posició del grup, tot i que amb els mateixos punts que el Pastrana.

En bàsquet, mentre el Femení Sant Adrià descansava preparant l'inici, aquest proper cap de setmana, de la segona fase de la Copa Catalunya, l'UBSA no va poder derrotar a casa el Salt. Els adrianencs van caure de forma abultada (63-90) i no van tenir cap opció tot i un miratge de resposta en l'inici del segon temps.

Per últim, el Handbol Sant Martí Adrianenc va ser el gran guanyador del duel entre líders que va disputar contra el Granollers B. En un matx vibrant, els de Ricard Franch van endur-se la victòria per un ajustat 38-37, el que els permet tombar un dels favorits i quedar-se, per ara, mà a mà amb l'altre lider, el Bordils.