El Sangra entra per la porta gran a la Copa de la Reina

29/4/2013. Va guanyar (3-0) al Llanos Olivenza i aconsegueix plaça pel torneig del KO una semana abans que acabi la lliga

El més fácil era aconseguir-ho, però en futbol 2 i 2 no sempre fan 4 i el Sant Gabriel no va especular amb el marcador. D’aquesta manera, i tot i que la derrota de la Real Sociedad ja li hauria atorgat plaça per a la Copa encara perdent el seu partit, les de Taka van derrotar per 3-0 un Llanos de Olivenza. El rival, ja descendit, no va posar les coses gens fàcils, doncs les adrianenques només van poder sentenciar el matx en els darrers minuts. Al primer temps, però, el gol de Gio va encarrilar bona part del partit, en què tant catalanes com extremenyes van plantejar un matx d’anada i tornada amb ocasions per ambdós bàndols. El triomf, finalment, es va quedar a Sant Adrià i ara les adrianenques només tindran un darrer partit de lliga, el proper cap de semana, abans de pensar en la Copa. El matx, a Huelva, será però un viatge agradable, sense pressió per haver assolit ja el gran objectiu de les futbolistes gabrielistes.

Tot i aquesta bona noticia, la jornada esportiva del cap de semana deixa dues derrotes. En primer lloc, i ja sense res en joc, el Sant Martí Adrianenc d’handbol es va acomiadar de la lliga perdent a casa contra el Palautordera (31-37), mentre que el Femení Sant Adrià va caure estrepitosament (63-37) a Cerdanyola en la penúltima jornada d’una Copa Catalunya on ja tampoc té res en joc. Amb tot, el júnior lila es va proclamar sotscampió de Catalunya en la fase final que ha disputat aquest cap de semana a Viladecans. en caure a la final contra el Mataró per 77-50.

Per últim, i tot hi haver descansat aquest cap de setmana per l’exclusió d’un equip rival, la Catalana es manté líder al grup 11 de la Tercera Regional, per la qual cosa manté intactes les seves opcions d’ascens. Els seus perseguidors, el Pastrana i el Sarrià, van punxar, perdent i empatant, respectivament.