El PSC aposta pels regidors de l’actual equip de govern en la seva llista electoral

24/03/2015 – Els militants de l'agrupació del PSC Sant Adrià han aprovat per unanimitat els 21 noms de la candidatura encapçalada per Joan Callau, actual alcalde i candidat del PSC a Sant Adrià.

Els militants de l'agrupació del PSC Sant Adrià de Besòs han aprovat per unanimitat els 21 noms de la candidatura encapçalada per Joan Callau, actual alcalde i candidat del PSC a l’alcaldia de Sant Adrià. El batlle estarà acompanyat pel mateix equip que el rodeja avui en dia i que obrirà Filo Cañete com a número ‘2’. La seguiran Juan Carlos Ramos, Ruth Soto, Jose Luís Martínez, Pedro Rivero i Hugo Ferrer, tots regidors a dia d’avui, en les set primeres places de la candidatura. Rosa Villalonga, Àngels Sánchez, Mª Carmen Rodríguez i Elisardo Borja Gabarri completaran la llista fins a la 11a posició.

 

Callau aposta per “la continuïtat en la llista de tots els membres del PSC que formen part de l'actual equip de govern municipal”, ja que, assegura, “han estat la clau de volta de la bona gestió municipal”. No osbtant, diu, “s'incorporen militants de l'agrupació de gran vàlua i que han treballat de valent per la ciutat”. “També que compta amb la presència membres de les Joventuts Socialistes de Sant Adrià així com de militants històrics i personalitats independents vinculades al teixit social, cultural i associatiu”.

 

En el seu conjunt, la llista combina l'experiència amb la joventut i compta amb la participació de persones de totes les edats i perfils professionals que tenen també un profund coneixement dels barris. Tanmateix, els socialistes mantenen que l’equip seguirà fent honor al lema del full de ruta dels darrers: “Primer, les persones”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure