El Port Fòrum es converteix en centre de formació de regatistes oceànics

15/01/2016 – Les instal·lacions portuàries de Sant Adrià seran la base tècnica i operativa per a patrons de la regata Mini Transat 2017 durant els propers dos anys.

El port de Sant Adrià serà durant els propers dos anys la Base Mini Barcelona, la finalitat de la qual és crear les condicions necessàries per a la formació i preparació de regatistes oceànics. La regata Mini Transat de 2017 serà el principal objectiu d'aquesta iniciativa que lidera la navegant oceànica Anna Corbella.

 

L'acord entre Base Mini Barcelona i Marina Port Fòrum, sense ànim de lucre, converteix el port de Sant Adrià en la base tècnica i operativa oficial de la flota Mini 6.50. Les instal·lacions tècniques de Marina Port Fòrum, d'altra banda, tindran un ús preferencial per al manteniment i reparació de les embarcacions.

 

Base Mini Barcelona també desenvoluparà la seva vessant esportiva a les instal·lacions del Barcelona Internacional Sailing Center, situat en l'àmbit de Marina Port Fòrum. Això permetrà que Base Mini Barcelona es desenvolupi com a centre d'alt rendiment de la navegació oceànica per a la formació, preparació i entrenament dels navegants oceànics del futur. Aquest esforç convertirà la zona del Port Fòrum en un referent en serveis tant esportius com tècnics a disposició d'esportistes que vulguin participar en regates oceàniques com la Mini Transat 2017.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure