El Parc Fluvial inaugura l’horari d’estiu i arriba a una xifra rècord de 2 milions d’usuaris anuals

A partir d’aquest mes d’abril i fins al 20 de setembre, l’horari del Parc Fluvial del Besòs s’adaptarà al canvi d’hora i el temps d’ús augmentarà: de 8.00 a 21.00h. 
 
Es tracta d’un espai de convivència entre natura i esbarjo. Segur i de fàcil accés, és també un lloc on poder gaudir del lleure i la tranquil·litat. Cal recordar que la velocitat de circulació de bicicletes és, com a màxim, de 20 km/h. Per tal d’ajudar a controlar la velocitat hi ha unes zones de pacificació en diferents accessos al parc.
 
D’altra banda, per raons de salubritat, hi està prohibit el bany. Quan el visiteu amb el vostre animal de companyia, cal  que estigui lligat i identificat, els propietaris han de recollir les  deposicions i no poden entrar a la mina d’aigua per qüestions sanitàries i perquè està prohibit destorbar la fauna autòctona.
 
Aquesta ampliació horària, efectiva des de 2016, respon a la demanda de la ciutadania de Santa Coloma ja que en aquesta epoca estacional el parc fluvial registra un augment de les persones usuáries. El parc fluvial ha anat creixent els dar-rers anys fins a doblar la seva superfície: dels 6 quilòmetres inicials s’ha passat als 12 que ara en té.
 
Xifra rècord: 2 milions de visitants anuals                                                                                                                                   
A més a més, i segons un estudi del Consorci del Besòs, cada any visiten el Parc Fluvial uns 2.000.000 de persones , a peu o en bicicleta, des de la desembocadura fins el pont de Moncada i Reixach.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure