El líder desactiva la resistència lila (63-50)

30/10/2016 – El Snatt’s Femení Sant Adrià cau a la pista de l’Aros Patatas Hijolusa, únic club del grup que es manté invicte (5/0).

La visita feta pel Femení al Pavelló d’Esports San Esteban prometia emocions fortes per a les jugadores de Jordi Vizcaíno. A Lleó s’hi enfrontaven segurament dos dels blocs més talentosos de la Lliga Femenina 2, tot i que l’encontre s’acabaria decantant a través de la defensa.

El Snatt’s patiria per trobar continuïtat en atac (10-8) i hauria de marxar al descans amb una xifra massa baixa de punts anotats (25-18). El conjunt de Jordi Vizcaíno, però, reaccionaria en la represa, castigant l’Aros amb les segones opcions després de rebot.

Després d’un parcial de 0 a 8 i d’aconseguir frenar l’ofensiva local, el Femení assoliria la igualada (31-31), tot i que aquesta no es mantindria estable. L’aparició estel·lar d’Andrea Alcántara, amb dos triples i una gran penetració, impulsaria de nou l’Aros i refredaria totalment la remuntada adrianenca (44-32).

Ja en l’últim quart, el líder augmentaria la seva renda fins als 18 punts i no donaria més opcions al Snatt’s (63-50). Malgrat la gran actuació d’Olga Ruano (22 de valoració), les liles marxarien cap a Catalunya amb derrota.

Aquest resultat deixa el Femení (3/2) en quart lloc dins del grup A, plaça que es veu amenaçada per un Segle XXI que visitarà el Ricart dissabte vinent (18h).