El líder de les JSC busca suport al Barcelonès Nord de cara a les Eleccions Europees

10/01/2014 – El precandidat pel PSC Javier López va visitar el Barcelonès Nord per explicar el seu projecte polític davant de militants i membres del partit, entre els quals hi havia l’alcalde Joan Callau i altres membres del govern adrianenc.

Comença la carrera dels socialistes cap a les Eleccions Europees. Aquest dimecres, el primer secretari de les Joventuts Socialistes (JSC) i precandidat pel PSC, Javier López, va visitar el Barcelonès Nord per explicar el seu projecte polític davant de militants i membres del partit. Entre els presents a la seu comarcal de Badalona, els líders badaloní, colomenca i adrianenc, Jordi Serra, Núria Parlon i Joan Callau.

López va explicar que aquestes seran les eleccions europees “més importants” de la UE perquè està en joc la sortida de la crisi i s’ha de posar fre als moviments populistes, d’extrema dreta i d’austeritat. Considera, a més, que la seva candidatura pot aportar joventut i canvi, i que l’opció socialista és l’única amb una agenda “sensible socialment”.

El líder de les JSC va voler apropar-se al Barcelonès Nord perquè és una de les zones “més rellevants de Catalunya” i per parlar dels problemes dels ciutadans, “que no són pocs”. Després de la seva presentació es va obrir un intercanvi d’opinions a mode de debat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure