El descontrol passa factura (5-3)

18/10/2015 – El Sant Gabriel torna a desaprofitar un marcador favorable al camp del Levante Las Planas i encaixa la quarta derrota de la temporada.

Quan tot està de cara, la manca d’ofici esmicola el bon treball realitzat. Al Sant Gabriel està acusant en excés les desconnexions temporals sofertes pel grup al llarg de tots els partits.

Aquesta manca de tensió en moments puntuals ja li ha fet perdre molts punts a l’equip de Loren Rubio, concretament un total de 8. Per joc i ocasions generades, les blaves haurien d’estar situades entre les cinc primeres places de la Segona Divisió Femenina, però el bloc adrianenc continua encallat en un terreny complicat.

A Sant Joan Despí, el Sant Gabriel protagonitzaria un inici brillant, marcant dos gols en només dos minuts. La tornada a l’onze d’Helena Serrano tindria un efecte quasi immediat per les blaves, ja que la capitana podria anotar el 0 a 1 en la primera acció del partit (1’).

Just després de servir des del centre del camp, el Levante Las Planas veuria com les seves opcions de sumar la tercera victòria consecutiva es començaven a complicar. Carla aprofitaria la segona ocasió de gol del Sant Gabriel per ampliar diferències, posant les locals en una situació límit (2’).

Lluny de deixar-se anar, l’actual campió de lliga continuaria creient en les seves possibilitats i abans del descans aconseguiria capgirar el resultat. Ausi (11’), de falta directa, i Marta Cubí (14’) igualarien el marcador per les de casa, deixant molt tocat a un Santgra que encaixaria el tercer poc després.

Novament en una falta, Ausi posaria la pilota a l’escaire de la porteria adrianenca per anotar el 3 a 2 (30’). Només s’havien disputat 30 minuts a les Planes i semblava que tot era possible.

Abans del descans, el marcador encara patiria dos canvis més. Amb un xut des del mig del camp, Helena Serrano tornaria a igualar el duel, marcant el millor gol de la jornada (33’). Però l’alegria del Sant Gabriel després d’empatar duraria ben poc, ja que Sara Serna podria fer el 4 a 3 abans de marxar als vestidors (35’).

L’emoció desmesurada viscuda durant el primer temps no tindria continuïtat a la segona meitat, tot i que ambdós conjunts gaudirien d’oportunitats. Finalment, el Levante Las Planas confirmaria el càstig pel Santgra, anotant el definitiu 5 a 3 per mitjà de Marta Cubí.

En temps afegit, la futbolista del Levante aprofitaria un bon servei de córner per ‘matar’ el partit amb un cop de cap ben dirigit (90’). Una setmana més, el Sant Gabriel tanca el cap de setmana amb les mans buides.