El curs escolar arrenca a Sant Adrià amb un mínim augment d’alumnes

12/9/2013. L’únic augment de grups s’ha donat a l’escola Pompeu Fabra, on excepcionalment per aquest curs hi ha un grup de P3 més

Avui, 12 de setembre, i després de mesos de vacances els nens i nenes de Sant Adrià, així com els de la resta de Catalunya, han tornat a les classes per arrencar un nou curs escolar. Enguany, a les escoles de la ciutat no s’ha notat l’imperceptible increment d’alumnes: en total 13, doncs dels 3.172 alumnes del curs passat a primària s’ha passat als 3.174 i pel que fa a secundària, s’ha passat de 1.292 alumnes a 1303. Entre aquests 3.174 de la primària cal remarcar els 381 de P3 que, per primera vegada, han començat l’escola. I d’ells, una bona part s’ha notat a l’Escola Pompeu Fabra, que excepcionalment aquest curs i en previsió d’un pic de natalitat en aquella zona, ha obert un tercer grup de P3, a banda dels dos que ja tenia.

El regidor d’Educació, Gregorio Belmonte (ICV-EUiA) s’ha felicitat pel fet que l’inici de curs s’hagi desenvolupat sense cap incidència remarcable. També ha apuntat que tot i l’augment d’alumnes en les aules d’alguns centres, en cap cap se superen les ràtios d’alumnes per grup marcades pel Departament d’Ensenyament. Pel que fa a intervencions a centres, Belmonte ha informat d’una conversió en aula d’una part del vestíbul de l’escola Catalunya.

Per últim, també han començat a operar amb normalitat les escoles bressol -la municipal i les de la Generalitat- de la ciutat. Mentre que a l’escola bressol J.M. Céspedes no hi ha places disponible i sí llista d’espera, algunes com la Garbí van marxar de vacances amb algunes vacants, provocades en part per l’augment dels preus i per l’impacte de la crisi, que està fent que algunes famílies ja no puguin pagar aquest servei.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure