El Banyoles no és rival per un poderós Sant Martí Adrianenc (19-35)

06/11/2013 – Els de Sant Adrià del Besòs sumen a domicili la sisena victòria de la temporada i mantenen el pols amb el BM La Roca, l’Hanbol Esplugues i el Granollers B per les primeres posicions de la classificació.

Els pupils de Nacho Parera no va tenir pietat del Banyoles en la seva visita al Pla de l’Estany. Els visitants van dominar el duel des de l’inici, anul·lant la punteria dels banyolins.

L’equip local tan sols va ser capaç de marcar tres gols durant els primers 20 minuts de joc (3-8), mentre que el Sant Martí Adrianenc es va mostrar molt més fi.

Al descans, el marcador reflectia una victòria clara del conjunt de Besòs (9-17) i a la represa el signe del matx no va canviar. L’equip de Nacho Parera va seguir intens en defensa i va poder córrer al contraatac per acabar de lligar un triomf contundent (19-35).

Després de set jornades de lliga, el Sant Martí Adrianenc suma 12 punts i només ha perdut un partit. El BM Granollers B i l’Handbol Esplugues lideren la classificació amb 14 punts, i l’Adrianenc és ara mateix quart. El proper dissabte (18h), l’equip dirigit per Nacho Parera rebrà a La Verneda al CEH Vendrell, novè classificat amb cinc punts.