Darrer minut fatídic (1-0)

04/10/2015 – El Sant Gabriel torna de Badalona amb les mans buides, després de perdonar massa durant el primer temps i de rebre un gol en l’últim tram del duel.

El líder ha estat massa poderós pel Santgra, però ha necessitat 90 minuts per tombar a les adrianenques. Seagull i Sant Gabriel oferirien una gran imatge a Montigalà, delectant els aficionats amb una primera part d’alternatives en el joc i d’ocasions.

Ha pogut passar de tot, però quan el guió del partit ha canviat ha estat en el moment més inesperat. Durant el primer acte, les visitants començarien a avisar amb un xut massa tou de Julia que Noelia podria aturar sense dificultats.

El Sant Gabriel reclamaria penal per mans de Georgina a l’interior de l’àrea, però les protestes adrianenques no tindrien resposta per part de la tripleta arbitral. Just després, el Seagull demostraria tenir capacitat de resposta, amb Peke fregant el 1 a 0 en un xut que marxaria fora per ben poc.

Qui dominaria més en atac, però, seria el Santgra. L’equip de Loren Rubio perdonaria el primer en dues arribades realment clares: Carla es plantaria sola davant la portera badalonina i Abril provaria una vaselina que la defensa local salvaria sota els pals.

Amb l’arribada del descans, l’equip de Jordi Ferrón es veuria alleugerit. El pas pels vestidors li aniria bé al líder, ja que a la segona meitat el Seagull trauria de dins el seu millor futbol.

El bloc badaloní faria un atac constant durant els segons 45 minuts, obligant el Sant Gabriel a defensar-se amb tot. En aquest tram del duel, Sandra hauria d’aparèixer per salvar els mobles blaus, refusant amb els punys una falta servida per Gordo, molestant Ariadna perquè el seu xut marxés alt quan ho tenia tot a favor per marcar i salvant una rematada de Yosse.

Quasi en temps afegit, i amb el Sant Gabriel gairebé celebrant el resultat, les adrianenques rebrien un càstig molt dur d’assumir. En l’última ocasió del partit, un cop de cap de Laura Rey li donaria la victòria al Seagull, deixant sense premi a un bon Santgra.

Tot i la derrota d’avui, la tercera de la temporada, el Sant Gabriel es manté fora de les posicions de descens. El conjunt de Loren Rubio és desè amb 3 punts, els mateixos que l’Igualada, equip que obre la zona crítica de la classificació.