Dani Limones: “El que passa al camp és culpa meva”

19/01/2014 – L’entrenador del Sant Gabriel ha vist com s’escapava una victòria que semblava a l’abast, per errors que ja s’han repetit en jornades anteriors: l’estratègia.

El sisè empat de la temporada sumat contra el Sevilla (1-1) ha estat un resultat molt difícil de digerir per la plantilla i el cos tècnic, si es té en compte com ha anat el partit. El Sevilla ha tingut ocasions, sí, però sempre en jugades aïllades i sobretot en faltes o córners a favor.

Fins al minut 90, el Sant Gabriel ha pogut guanyar amb un mà a mà de Sandra i Bau contra la portera Lucía, però la pilota no ha volgut entrar. Després del matx, l’entrenador adrianenc, Dani Limones, contestava a les nostres preguntes.

Durant la primera part, has vist al Sant Gabriel que vols veure sempre?

Bé, sí que hem fet uns primers 45 minuts bons. Potser ens hem deixat anar una mica després de marcar el primer gol tan aviat. Hauríem d’haver aprofitat que el Sevilla estava una mica desdibuixat per ampliar la diferència abans del descans i començar la segona part amb més tranquil·litat.

En aquest primer tram del partit el joc del Sant Gabriel ha estat fluid. Comparteixes aquesta visió?

Sí que la comparteixo. Hem recuperat a jugadores com Chini, que ara està progressant molt, i Brenda també, Carla porta un mes bastant bo i Sandra quan ha sortit també ha rendit, per exemple. Hem fet una primera part molt bona, però a la segona crec que ens ha costat entrar en el partit i l’empat ens ha afectat molt.

Només començar el segon temps has notat que al teu equip li faltava una mica de tensió defensiva?

Tensió no, però potser les jugadores han pensat que el segon temps seria igual que el primer. La lògia deia que no, perquè el Sevilla és un equip molt intens, com ha demostrat després. Després sí que ens ha faltat intensitat, perquè sabíem que Jeny era molt perillosa en jugades d’estratègia.

Quin problema hi ha en les accions d’estratègia?

Al final tot el que passa sobre el terreny de joc es culpa meva. Jo decideixo qui juga i qui no, i qui fa una cosa o altra. Hem decidit que hi hagués una jugadora pendent de Jeny. Si hem decidit malament, perquè no estava preparada per fer aquesta feina, doncs és culpa nostra.

Sobretot al mig del camp, l’equip ha recuperat sensacions?

Sí. Crec que Chini està molt més fina i Brenda ha estat més intel·ligent i no s’ha enredat molt en conduccions poc útils i Nelly també. Crec que les tres jugadores del mig del camp ho han fet bé, i després la sortida de Bel ens ha precipitat una mica perquè estava nerviosa.