Crida d’ajuda urgent per a la residència Matacàs

 

L'alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, ha emès avui un comunicat alertant de la situació de la residència Matacàs. Ja són 36 persones grans que residien en aquest centre les que han mort des que va començar la crisi del coronavirus i la necessitat de posar-hi solució és urgent. Al comunicat també s'informa d'una manca de personal per "nombroses baixes".

 

Tot i això, Callau ha volgut reiterar la feina de l'Ajuntament en aquesta residència, tot i no ser de gestió municipal. "Ens hem volcat, destinant tots els recursos disponibles per cobrir necessitats", afirma. Així, es mencionen les gestions que la regidoria de Serveis Socials del consistori ha realitzat per millorar en la mesua del possible la situació i també la petició a l'UME per desinfectar l'espai, amb el posterior seguiment que això comportava, així com també el material de protecció proporcionat.

 

D'aquesta manera, des del consistori adrianenc es demana ajuda urgent a la Generalitat, tot i que "entenem la difícil situació per la que passen Generalitat i el Govern, però seguim reiterant la necessitat d'ajuda urgent".

 

Anirem actualitzant la informació a mesura que en disposem de més.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure