Correctiu de deu (16-42)

24/11/2014 – El Sant Martí Adrianenc s’exhibeix a la pista del Sant Quirze i aprofita l’empat del Granollers B per augmentar la seva renda al capdavant de la lliga.

Passen les setmanes, i el Sant Martí Adrianenc no es cansa de demostrar la seva qualitat com a bloc. El Sant Quirze, penúltim classificat, no va poder fer res contra la velocitat i l’encert dels liles.

El Sant Martí Adrianenc només aniria per darrere en el marcador durant els primers instants del partit (2-1). Amb Víctor Torres comandant les operacions ofensives visitants, els de Nacho Parera de seguida agafarien el control de ritme i, en només deu minuts, ja havien obert una escletxa consistent (2-7).

Veient com els adrianencs marxaven sense dificultats, Ramon Plans aturava per primera vegada el rellotge, acció que hauria de repetir superat el minut 20, ja que l’allau de joc del Sant Martí era implacable (5-16). Víctor Torres marcaria sis dels seus vuit gols durant el primer temps, sent el líder absolut de l’atac lila.

Després del 6 a 16 anotat per Jordi Altes (6-16), el Sant Martí Adrianenc encetava un parcial favorable que seria totalment definitiu. Per tancar la primera part, els adrianencs completaven un 0 a 6 amb gol final d’Alex Guerrero (6-22).

A la represa, el parcial seguiria creixent fins a arribar al 0 a 11 final (6-27). Amb el partit totalment controlat, els jugadors de Nacho Parera van seguir defensant amb duresa i corrent al contraatac, i les exclusions dels locals David Perelló i Marc Carrillo en el tram final del matx només van ajudar a incrementar la superioritat adrianenca.

La màxima diferència del partit seria el resultat final (16-42). Menys els porters Pol Zahonero i Nacho Hernández, la resta de jugadors del Sant Martí Adrianenc van tenir protagonisme en atac, marcant com a mínim un gol.

Els homes més inspirats per part adrianenca van ser Víctor Torres, amb 8 gols, i Javier Coba, amb 7, seguits per Alex Guerrero i Eric Bosser (5).

Després de deu jornades, el conjunt dirigit per Nacho Parera segueix líder del grup català de la Primera Estatal, amb deu triomfs. Els liles sumen 20 punts, tres més que el segon classificat, el Granollers B. Dissabte vinent a la Verneda (18h), l’OAR Gràcia Sabadell serà el rival dels adrianencs.