Cop d’efecte per ferir el líder (36-31)

26/02/2017 – El Sant Martí Adrianenc derrota el filial del Granollers i s’acosta a la primera posició de la classificació.

Era un partit marcat en vermell en el calendari, tant pel tipus de rival com per la situació ocupada pels dos contrincants en la classificació. El Sant Martí Adrianenc podria celebrar una tarda gran a la Verneda, sumant un triomf de vital importància davant el líder: el filial del BM Granollers.

Els vallesans, primers del grup ‘D’ de la Primera Estatal amb 38 punts, visitaven el pavelló lila per assolir més distància, però toparien amb un segon classificat molt inspirat en atac. El Sant Martí (36), ara a dos punts del lideratge, sabria gestionar la pressió i enfonsar el Granollers amb grans moments ofensius d’Álvaro López (8 gols), Miquel (6) i Víctor Torres i Javi Coba (5).

Els homes de Pedro Pérez començaven el matx accelerant (8-4) i aconseguint que el Granollers només pogués marcar un gol durant cinc minuts (13-7). Aquesta circumstància forçaria el temps mort visitant, però la diana final d’Asensio no evitaria que el Sant Martí marxés al descans sent el dominador (16-12).

En la represa, una exclusió de Llorens donaria l’opció a Cumplido de posar el Granollers ‘B’ a tocar de la remuntada (19-18). Llavors arribaria el moment Coba: tres dianes seguides de l’internacional americà tornaven a posar les coses a lloc (22-18).

El Sant Martí Adrianenc rebria una injecció de moral enorme i, després de deixar enrere un moment de dubtes, sabria recuperar l’avantatge perdut (29-24). El gran tram final de partit de Víctor Torres seria suficient per mantenir a ratlla el Granollers (36-31). Els liles compleixen amb el seu objectiu i s’acosten al somni de les fases. Ara toca pensar en l’OAR.