Cop de puny sobre la taula (7-0)

04/12/2015 – La UD Catalana esclafa el filial del Matadepera en una nit màgica de futbol ofensiu i recupera la segona plaça del campionat.

El partit contra el Matadepera ‘B’ era un assumpte per tancar des de la primera setmana de competició al grup XI de Tercera Catalana. L’equip de Luis Gallego es quedaria sense debutar en el seu moment per la inclusió a última hora del conjunt vallesà a la lliga, però ahir al vespre els adrianencs podrien recuperar el ‘terreny perdut’.

El Matadepera ‘B’ marxaria del camp de la Trajana amb un bon sac de gols a l’esquena, després de mostrar-se inferior al seu rival des de l’inici de l’encontre. El matx a Sant Adrià començaria amb dues arribades molt clares protagonitzades per Tomás Morales i Froy, advertències que ja donarien alguna pista del que passaria a continuació.

Superat el primer quart d’hora de partit, la Catalana obriria la llauna per mitjà d’Andy (17’). En una jugada per banda esquerra, la pilota arribaria als peus de Romero, qui, després d’amagar la rematada, cediria l’esfèrica perquè Andy marqués a plaer el 1 a 0.

La defensa avançada del Matadepera ‘B’ propiciaria constants arribades del bloc de Luis Gallego. En una d’aquestes, Tomás Morales rebria l’assistència d’un company per acabar rematant sense oposició per fer el segon (29’).

Abans del descans encara hi hauria temps perquè Paulí Teruel anotés el 3 a 0 (31’), tot i la lesió d’un Joan Marc que seria substituït per Carles Trenzano. El Matadepera ‘B’ intentaria reaccionar amb dues rematades de Modou i Edu, la segona de les quals seria ben refusada per Héctor.

A la represa, Tomás Morales ampliaria l’avantatge adrianenc anotant el quart en una transició ràpida (49’) i Trenzano faria el cinquè xutant ras després de sortir de dos retalls des del vèrtex de l’àrea (73’).

El marcador estaria a punt de patir més canvis després de les entrades de Serafín i Gonzalo al terreny de joc, però hauria de ser Alberto Bedmar l’encarregat de situar el 6 a 0 al camp de la Trajana (86’). Per acabar, la Catalana tancaria una nit memorable amb la setena diana de l’encontre, obra de Trenzano (88’).

Sumant una victòria de prestigi, el bloc de Luis Gallego recupera la segona posició del campionat i la plaça de play-off, assegurant els tres punts en el partit que tenia pendent. La UD Catalana (27) està a quatre punts del líder, l’Esportiu Joventut Can Pi (31), fet que deixa la lliga més oberta que mai.