Continuarem sense Rambleta aquest 2021

Les obres de la Rambleta continuen paralitzades després de mesos d’inactivitat. El motiu: l’Ajuntament es troba a l’espera de que s’executi la licitació, ja aprovada, per descontaminar el terreny. Un permís que sembla demorar-se més del previst i que torna a modificar les dates del calendari d’actuació que el consistori va fer arribar als veïns i veïnes de Sant Adrià. En aquest es preveia tenir enllestida la nova Rambleta aquest 2021. Tot i així, l’alcaldessa ha assegurat a aquest Diari que difícilment podrem tenir-la enllestida aquest any.

 

Avís d’un veí

 

La mateixa alcaldessa ha explicat que ningú sabia que aquest territori estava contaminat perquè no es tenia cap constància de l’existència de residus al sòl de la Rambleta. Va ser un veí de la zona el que va fer saltar les alarmes perquè li semblava recordar que el terreny es va cobrir amb residus de Tersa. L’Ajuntament va optar per fer les proves oportunes i es va confirmar el que el veí deia.

 

Un compromís, segons l’alcaldessa, del que han pres consciència: fer les cates oportunes abans de començar a edificar sobre qualsevol terreny de Sant Adrià.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure