Consolidats en zona de fases (24-28)

04/12/2016 – El Sant Martí reafirma la seva primera plaça guanyant a la pista de la Salle Bonanova, posició que ara mateix només podria variar si el Granollers guanya el partit que té pendent.

La ratxa triomfal que està protagonitzant el Sant Martí Adrianenc sembla no tenir fi. En la darrera jornada de competició al grup ‘D’ de la Primera Estatal, l’equip de Pedro Pérez tornaria a vèncer, en aquest cas a la pista de la Salle Bonanova.

Els liles, consolidats en primer lloc amb 20 punts, estan empatats amb la UE Sarrià i el filial del Granollers, club que podria deixar fora del lideratge al Sant Martí quan recuperi el duel que encara té pendent.

A la Salle, el bloc adrianenc protagonitzaria un gran inici de partit en termes defensius (4-8), tot i que una situació d’exclusió patida per Pol Roig propiciaria l’intent de remuntada local (7-8). Al descans, els visitants guanyaven per cinc gols de marge gràcies a un parcial de 0 a 4 final (9-14).

Ja a la segona meitat, l’avantatge del Sant Martí no deixaria de créixer, passant del 11 a 17 al 15 a 24 que trencava el partit. L’equip de Pedro Pérez es podria permetre el luxe d’anotar només un gol en els darrers cinc minuts (24-28).

Després d’imposar-se a la Salle, els liles ja preparen el duel clau del pròxim dissabte (18h) a casa davant el segon classificat: la UE Sarrià. L’average directe pot ser un factor decisiu al final de temporada i cal anar al màxim.