Callau exigeix més efectius de mossos per a La Mina

El proper dimarts 23 de juliol, a les 16.30 h, l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, es reunirà amb el director general de Mossos d’Esquadra, Andreu Joan Martínez, i el comissari en cap, Eduard Sallent, per demanar mesures urgents per pal·liar la inseguretat i degradació del barri de La Mina.

 

L’alcalde anirà acompanyat de regidors i regidores de l’equip de govern i dels portaveus dels grups municipals de Ciutadans, Pedro Sánchez; Moviment d’Esquerres, Isabel Marcuello; Movem Sant Adrià, Gregorio Camacho; Sant Adrià en Comú, Irene Aldabert i Esquerra Republicana, Rubén Arenas.

 

Callau vol més efectius de mossos d’esquadra per fer front a la greu situació que viu el barri de La Mina per l’augment de la venda i el consum de drogues. Actualment a La Mina l’espai públic ja no és dels seus habitants, hi ha baralles al carrer, han començat a detectar-se casos de prostitució, els infants s’han de concentrar en recintes tancats al parc del Besòs per jugar sense punxar-se amb una xeringa i la sala de venopunció atén a més usuaris que el conjunt de totes les sales de Barcelona. Així ho demostren les xifres següents:

 

2016: Sant Adrià va realitzar 58.604 assistències. Les 8 sales de Barcelona 36.864 assistències.

2017: Les assistències a la sala de la Mina augmenten a 86.407, mentre que a Barcelona la xifra total de les 8 sales es redueix a 29.949.

 

Dels usuaris atesos només el 2’5% són de Sant Adrià, el 67’2% de Barcelona, i la resta d’altres municipis.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,566SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure