Barnabitas celebra l’arribada de la primavera i engega un nou projecte social

11/04/2014 – L’Associació Juvenil Barnabitas celebra aquest divendres l’arribada de la primavera amb una festa a la seva seu social, a la plaça Mossèn Antón, oberta a tota la ciutadania de Sant Adrià.

L’Associació Juvenil Barnabitas celebra aquest divendres l’arribada de la primavera amb una festa a la seva seu social, a la plaça Mossèn Antón, oberta a tota la ciutadania de Sant Adrià. A partir de les 17.30, l’entitat posarà a disposició de tothom diferents activitats relacionades amb l’època de l’any, a més d’un taller d’informació i prevenció a càrrec de Protecció Civil, i l’actuació d’un grup d’animació.

 

La festa acabarà amb un berenar per a tothom, un acte d’allò més simbòlic. I és que Barnabitas aprofitarà la tarda per presentar un nou projecte social. Es tracta de ‘Un berenar sa i per a tothom’, una iniciativa, recolzada per l'associació de voluntaris de La Caixa del Barcelonès i Vallès Occidental, algunes empreses i l’ajuntament adrianenc, gràcies a la qual els nens i nenes de l’associació amb dificultats socioeconòmiques podran gaudir d’un àpat durant les tardes a la pròpia entitat.

 

A l’esdeveniment acudiran, aquesta tarda, la primera tinent d’alcalde, Isabel Marcuello, i els regidors Fina Navarrete i Hugo Ferrer; el director de l’àrea social de la Fundació de La Caixa, Marc Simón, el subdirector de l’Obra Social, Francesc Ventura, i el president de l’associació de voluntaris de La Caixa del Barcelonès i Vallés Occidental. Tanmateix, estarà present el diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure