Aturats de Sant Adrià demanen anul·lar un pla d’ocupació per ser «poc transparent»

1/10/2012. L'Associació d'Aturats de Sant Adrià ha rebut queixes d'interessats que denuncien que les llistes per apuntar-s'hi ja estaven tancades en obrir-se la convocatòria
 

L'Associació d'Aturats de Sant Adrià, una entitat combativa i nascuda fa mig any com a conseqüència de la crisi econòmica, ha demanat a l'Ajuntament que s'anul·li un pla d'ocupació convocat fa un mes i que s'obri de nou, per tal que el procés per inscriure's sigui "més transparent, que tingui difusió als mitjans de comunicació i als llocs de recerca de feina, i no només a través de l’Ajuntament". L'entitat assegura que ha rebut "moltes queixes" de persones interessades a participar en el procés de sel·lecció que, en apropar-se al Servei d'Informació i Orientació Laboral (SIOL) per apuntar-s'hi, els van comunicar que les llistes ja "estaven tancades". L'associació proposa que tota persona que no hagi pogut accedir als plans "perquè ja han dit que estaven tancats, es posi en contacte amb nosaltres".

 

En aquest sentit, al ple de dijous passat, tant PxC com CiU van posar en dubte el correcte repartiment dels llocs de treball -prop d'una quarantena- d'aquest pla d'ocupació, que ofereix feines que tenen a veure amb actuacions de manteniment i neteja de l'espai públic, de zones verdes i de suport administratiu a diferents departaments del consistori. Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Filo Cañete (PSC), va negar que les llistes es tanquessin abans del que tocava, i va afegir que s'havien atès 433 peticions, ja fos en persona o per telèfon. "Des del SIOL s'ha atès tothom i s'ha acabat trucant a les persones que tenien un perfil més adequat a la tasca a realitzar".

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure