Aprovades les bases dels Premis Ciutat de Sant Adrià 2021

La Junta de Govern municipal va aprovar el passat mes de desembre les bases dels Premis Ciutat de Sant Adrià de 2021.

 

Aquests premis es convoquen biennalment com a reconeixement a la trajectòria exemplar o a les iniciatives i les aportacions més significatives de persones físiques o organitzacions que hagin destacat per haver contribuït a fomentar valors socials o per haver contribuït al seu progrés.

 

La voluntat que impregna el sentit d’aquests premis es fa evident aquest any 2020 on la conjuntura imposada per la contenció de la Covid-19 han intensificat múltiples iniciatives socials altruistes per part de la xarxa d’entitats i de particulars amb el propòsit d’atenuar els efectes provocats per la pandèmia sobre la població del municipi.

 

Tres categories diferents

 

Enguany l’Ajuntament vol atorgar tres distincions a tres categories diferents: Premi de l’Alcalde, de les Associacions i dels Ciutadans.

 

Els premis poden ser lliurats indistintament a persones físiques i jurídiques i a les iniciatives, projectes o treballs que aquestes hagin promogut i que hagin contribuït solidàriament a l’atenuació dels efectes socials provocats per la Pandèmia de la Covid-19 a la població de Sant Adrià de Besòs. La intenció és també promoure la sensibilitat, incentivar l’acció social i donar visibilitat a les iniciatives presentades.

 

Un altre aspecte significatiu d’aquesta edició serà el seu procés electrònic en la seva totalitat.  

 

Les bases es poden consultar en aquest enllaç i fins el dia 20 de gener es poden fer suggeriments o al·legacions.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure