Apareix mort un exemplar de llúdriga a la desembocadura del Besòs

Ciutadania i organitzacions ecologistes ho van advertir: les llúdrigues necessiten una aigua neta per poder viure en ella i ser protegides davant altres factors externs com gossos o el propi ésser humà. 

 

Encara no podem saber les causes de la mort de l'exemplar de llúdriga que va aparèixer sense vida a la desembocadura del riu Besòs, a Sant Adrià, aquest dilluns. Ha estat el grup de Montcada Som-Rius el que va donar a conèixer la trista notícia per xarxes socials, anunciant també que Agents Rurals ha obert diligències per esbrinar la causa.

 

Presència de llúdrigues des de fa menys d'una setmana

 

Va ser el diumenge, 24 de gener, quan l'Ajuntament de Sant Adrià publicava per xarxes que s'havia detectat la presència d'aquestes llúdrigues durant la setmana passada, tot i que els animals van ser vistos per primer cop, des de fa dècades, l'any 2019. La baixada de soroll i contaminació al planeta ha fet que aquestes se sentin més còmodes i expandeixin el seu hàbitat cap a altres zones com el Besòs.

 

Estan per veure els motius de la mort de l'exemplar, tot i que la ciutadania apunta per la brutícia i la deixadesa de l'entorn.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure