Amb mig partit n’hi ha prou (9-19)

23/12/2014 – La UKSA torna a agafar el camí de la victòria a la pista del Castellbisbal C, completant la millor primera part de la temporada.

Després de perdre la setmana passada a Platja d’Aro (15-11), l’equip d’Antoni Vélez volia acomiadar el 2014 amb bons sensacions. A Castellbisbal, els adrianencs van mostrar-se superiors al rival, deixant el partit sentenciat molt aviat.

La primera part de la UKSA va ser espectacular. El Castellbisbal C va quedar totalment anul·lat en atac, veient-se incapaç d’anotar amb regularitat. Els liles, en canvi, van estar molt més encertats que el conjunt local.

D’aquesta manera, la UKSA arribava al descans amb el marcador totalment sota control (1-13). El ritme, la duresa defensiva i la velocitat van ser adrianenques, i el Castellbisbal C veia amb impotència com el partit s’anava escapant amb el pas dels minuts.

A la represa, els vallesans van estar més entonats, però la seva reacció només va servir per maquillar el resultat. El parcial del segon temps va afavorir al Castellbisbal (8-6), tot i que el marcador va seguir sent escandalós (9-19).

A les files de la UKSA, el capità David Resmella va tornar a ser el màxim anotador (6 punts), seguit per Alejandro Díaz (5) i Rafa Díaz (3). Després d’aquesta clara victòria, els liles sumen ja 6 punts i segueixen situats a la part alta de la classificació.

La lliga al grup B de Tercera Divisió s’atura fins a principis del 2015. El pròxim 11 de gener, al Poliesportiu de Llefià de Badalona (10h), la UKSA disputarà la cinquena jornada de la temporada visitant al CK Badalona B.