30 anys fent ballar els gegants

Una de les activitats més destacades a la jornada de Festa Major d’avui ha estat la Trobada gegantera, a les 16.30h. El cercavila ha començat una hora després i ha recorregut els principals punts de la ciutat.

 

Gegants Sant Adrià

 

La colla gegantera de Sant Adrià va ser creada al març del 2001 i va sorgir de la necessitat d’uns portadors per fer participar als gegants locals als actes populars, ja que fins aleshores, s’havia de dependre de geganters d’altres colles per a les eventuals sortides. El sentiment de portar el nom de Sant Adrià a pobles, viles i ciutats i participar allà on ca gui uneix als membres de totes les edats que conformen els Geganters de Sant Adrià. El treball de custodiar, mantenir i dignificar aquestes figures institucionals són elements comuns d’ambdues entitats i suposa tot un orgull continuar fent aquesta feina per la ciutat.

 

“Ruta del quinto”

 

No ens oblidem que avui també tindrà lloc, a la nit, la famosa “Ruta del quinto” que començarà, com cada any, a l’Ateneu Adrianenc. Grups amb samarretes iguals ompliran els carrers de Sant Adrià fins la matinada.

 

A més, aquest matí, a la plaça de la Vila ha tingut lloc el ball d’entitats on grups de nens i nenes de diverses escoles han pogut fer gaudir l’audiència de la dansa, en moltes de les seves vessants.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,565SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure