Registrat al Diari de Badalona

Un tsunami lila esclafa el filial del Bordils (30-17)

Bernat López
Nou recital lila a casa I Sadrianenc.
El Sant Martí Adrianenc encadena el novè triomf consecutiu i deixa el seu rival en una xifra d’anotació molt baixa.

12/03/2017 – El Sant Martí Adrianenc encadena el novè triomf consecutiu i deixa el seu rival en una xifra d’anotació molt baixa.
 
Conjurat per mirar d’acabar la lliga com a campió, el vestidor del Sant Martí Adrianenc sembla decidit a no fallar més fins que la temporada regular finalitzi.
 
Aquest cap de setmana, el conjunt de Pedro Pérez sumava la novena victòria seguida, imposant-se al filial del Bordils per situar-se líder provisional (40 punts) a l’espera del resultat que sumi el Granollers ‘B’ (40).
 
El Sant Martí rebia el tercer pitjor equip del grup ‘D’ de la Primera Estatal, un Bordils ‘B’ que a la Verneda evidenciaria molts problemes per gaudir de continuïtat ofensiva.
 
Víctor Torres, gran motor de l’atac local amb nou dianes, completava uns 20 minuts inicials espectaculars amb cinc gols (11-7) i erigint-se en el líder lila. El Sant Martí Adrianenc es mostraria molt més dinàmic que el Bordils, passant d’un guió d’igualtat (13-11) a una situació de clar avantatge només començar el segon temps (18-11).
 
Els gironins provarien d’aguantar les ofensives adrianenques (22-17), però l’equip verd s’acabaria desfent en atac. Durant els darrers 14 minuts de partit, el rival del Sant Martí no seria capaç de marcar i rebria fins a vuit dianes consecutives dels liles (30-17).
 
A les files locals tothom podria sumar i agafar confiança amb minuts de qualitat. El bloc de Pérez segueix carburant per assolir les màximes cotes possibles.
 
El pròxim repte del Sant Martí Adrianenc arribarà diumenge vinent (12:30h) a la pista del Sant Joan Despí, sisè classificat. Resten set jornades i cal rematar la feina per disputar el play-off d’ascens a Divisió d’Honor Plata. Jugant així, tot sembla possible. 

Afegeix el teu comentari